Четвъртък, 23 Май 2024

6 сериозни симптома, че нещо не е наред

Печат Е-мейл
13 Юли 2012

 Човешкото тяло винаги "се оплаква" от нещо

Подобно на предупредителна червена лампа, организмът изпраща предупредителни сигнали, че нещо не е наред - болки в гърдите, затруднено дишане, замайване - това са някои от най-често срещаните и познатите.
Продължава

 

Близнаците обичат груповия спорт, навеждания и краката горе встрани препоръчителни за Раците, танци по двойки за Лъва

Печат Е-мейл
25 Юни 2012

 Малко или много, всички вярват, че зодиите определят нещо в живота им. Според някои по-авангардни схващания в тази посока всеки знак в зодиака управлява определени части от тялото, които, от своя страна, се отразяват на здравето ни, дори на такива малко очаквани страни като начина, по който трябва да правим упражнения.
Продължава

 

Самотата води до преждевременна смърт

Печат Е-мейл
25 Юни 2012

 Две съвсем нови проучвания, публикувани тази седмица, показаха връзка между самотния живот и чувството на самота и повишен риск от преждевременна смърт. Излиза, че животът на вълк единак може да ни изпрати преждевременно в гроба.
Продължава

 

Няколко начина да се предпазиш от жегата

Печат Е-мейл
05 Юни 2012

 Летните горещини могат да доведат до неприятни последици върху здравето, затова е важно да се предпазим от жегата възможно най-добре. Ето няколко начина:
Продължава

 

Сексът - полезен, но срещу какво

Печат Е-мейл
22 Май 2012

 Още веднъж бе доказано, че сексът е полезен за здравето. Благоприятните резултати се забележими дори при правенето на секс веднъж седмично, отбелязват изследователи.
Продължава

 

Седенето скъсява живота

Печат Е-мейл
08 Май 2012

 Учените продължават да намират нови и нови доказателства, че прекарването на много време седнал е вредно. То не ни убива директно, но скъсява живота ни, което никак не е гот. Статистика, изнесена в New York Times, показва, че всеки час, прекаран в гледане на телевизия, скъсява живота ни с 22 минути (това важи за мъжете, докато при жените е много по-малко).
Продължава

 

Здравословни навици, ама друг път

Печат Е-мейл
08 Май 2012

 Вегетарианските диети

Да не говорим за вегетарианството. Има нещо, което много вегетарианци не разбират или отричат. Когато човек не консумира месо и млечни продукти, организмът му страда от липса на няколко много важни хранителни вещества - протеини, калций, желязо, цинк и омега 3 мастни киселини.
Продължава

 

Колко често трябва да тренираме

Печат Е-мейл
08 Май 2012

 От време на време хората се питат по колко пъти в седмицата трябва да тренират, за да има резултат. Тренирането е навик. Или трябва да се превърне в такъв. И то добър навик.
Продължава

 

Пролет иде: движете се, внесете промяна в живота си

Печат Е-мейл
14 Март 2012

 Скоро пролетта ще дойде и мрачното време ще си отиде. Снегът ще се стопи и природата ще се раззелени. Точно това е времето, когато и вие трябва да внесете промяна в живота си - може и да не е голяма, именно малките размествания в рутината допринасят за подобряване на здравето.
Продължава

 

Мъжете да внимават с яйцата

Печат Е-мейл
14 Март 2012

 Експерти предупреждават, че консумацията на три яйца седмично може значително да увеличи опасността от рак на простатата. Изследователите от Харвардското училище за обществено здраве в Бостън открили, че мъжете, които ядат повече от две и половина яйца седмично, са до 81 на сто по-застрашени да починат от болестта.
Продължава

 
«НачалоПредишна12345678910СледващаКрай»

страница 1 от 28

Най-четено ∙ грижи за здравето

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.