Понеделник, 27 Май 2024

Либидо и Витоман

Печат Е-мейл
24 Януари 2020

Vitoman.bgКакво е либидо?

Либидо е сексуалното желание, което изпитват жените и мъжете, когато достигнат полова зрялост. Това е процес, който започва през пубертета под влиянието на хормоните тестостерон при мъжете, естроген и тестостерон при жените. Същността му е от огромно значение, а имено продължаване на човешкият род.


Продължава

 

Проблем с вдигането на самолета?

Печат Е-мейл
12 Август 2019

ВитоманНезависимо от възрастта и пола, хората, които имат проблем с вдигането на самолета, често изпитват неудобство да споделят техният проблем дори и със специалисти.

Решение често има, просто трябва да се потърси най-доброто решение за конкретният проблем.


Продължава
 

По следите на изгубените езици

Печат Е-мейл
19 Юли 2012

 Корниш

Корниш се е говорил някога от местното население на в графство Корнуол, разположено на полуостров в най-югозападната част на Великобритания. Още по времето, когато римляните владеели острова, тук живеели келтите. През Средновековието наричали местното население "народът на рога".
Продължава

 

Хмм... защо казваме “хмм”, когато се замислим?

Печат Е-мейл
19 Юли 2012

 "Хмм" или "Ммм", както там се изписва мънкащият звук, който всеки от нас издава, когато се замисли или се чуди за нещо, за него ще си говорим сега. Въпреки че това дори не е дума, всички винаги знаем какво означава, като смисълът му далеч не е един и същ във всяка ситуация. Може да значи "Извинявай, не те разбрах, ще повториш ли?" или "Момент да помисля", или "Един момент и ще се сетя".
Продължава

 

Банските с връзки любими на мъжете, 74% смятат, че са секси

Печат Е-мейл
13 Юли 2012

 В човешката природа ни е заложена зависимостта от чуждното мнение. Често се нуждаем от комплименти, за да засилим самочувствието си, а преценката на силния пол за външния ни вид приемаме за закон. Какво ли мислят любимите ни мъже за най-актуалното облекло този сезон - банските? Анкетата на списание Marie Claire ни помага да разберем.
Продължава

 

За да направиш една жена щастлива, просто я изслушай

Печат Е-мейл
13 Юли 2012

 Колко му трябва на един мъж, за да направи една жена щастлива? Ако вече сте започнали да пресмятате наум някаква приблизителна сума, недейте. Това не е необходимо. Понякога, но само понякога, за да е доволна една жена, просто трябва да я изслушате. Макар че това "само" никак не е малко. И никак не е лесно.
Продължава

 

Заплатата няма да ни направи богати

Печат Е-мейл
13 Юли 2012

 Според годишния доклад, издаден от IRS и представящ 400 данъчни декларации, отчели най-големите брутни приходи, сумата, която са спечелили "участниците" в списъка, се равнява на 77.4 милиона долара. Чисти пари, разпределени между 400 души. Как да не им завиждаме?
Продължава

 

6 сериозни симптома, че нещо не е наред

Печат Е-мейл
13 Юли 2012

 Човешкото тяло винаги "се оплаква" от нещо

Подобно на предупредителна червена лампа, организмът изпраща предупредителни сигнали, че нещо не е наред - болки в гърдите, затруднено дишане, замайване - това са някои от най-често срещаните и познатите.
Продължава

 

Как да възпитаваме потомците си правилно

Печат Е-мейл
05 Юли 2012

 Родителите трябва да са на едно мнение относно възпитанието. Повече двойки не смятат, че е нужно да обсъждат и синхронизирам методите си за отглеждане на деца. Това води до различно поведение спрямо една постъпка на детето. Много често родителите изпадат в ситуацията на доброто и лошото ченге, в която единият е злият, които забранява всичко, а другият е меката душа, винаги даваща позволение и спасение. Това може много да подкопае авторитета и на двамата.
Продължава

 

Най-добрите домашни любимци, когато имате деца

Печат Е-мейл
05 Юли 2012

 Рибки

Подходящи домашни любимци за семейства с малки деца, дори бебета, които разполагат с ограничено време и пространство вкъщи. Можете да си вземете малък аквариум само с две рибки или пък по-голям с различни видове риби. Рибките трябва да се хранят всеки ден със специална храна, която се продава в магазините за домашни любимци. Аквариумът трябва да се почиства всяка седмица.
Продължава

 
«НачалоПредишна12345678910СледващаКрай»

страница 1 от 127

Най-четено ∙ лайфстайл

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.