Събота, 22 Юни 2024

За да направиш една жена щастлива, просто я изслушай

Печат Е-мейл
13 Юли 2012

 Колко му трябва на един мъж, за да направи една жена щастлива? Ако вече сте започнали да пресмятате наум някаква приблизителна сума, недейте. Това не е необходимо. Понякога, но само понякога, за да е доволна една жена, просто трябва да я изслушате. Макар че това "само" никак не е малко. И никак не е лесно.
Продължава

 

77% повече жени искат секс по време на Евро 2012

Печат Е-мейл
25 Юни 2012

 

 Сайт за извънбрачни връзки във Великобритания е регистрирал нарастване със 77% на жените, търсещи секс по време на Европейското първенство в Полша и Украйна. IllicitEncounters.com, който има над 680 000 членове, съобщава, че е установил повишаване на женската активност веднага след началото на турнира. Във вторник вечер, когато Англия игра срещу Украйна за място на четвъртфиналите, интересът на жените към сайта се е повишил с 82%.


Продължава
 

Всеки трети с любовна връзка на работното място

Печат Е-мейл
15 Юни 2012

 Една трета от французите твърдят, че са имали любовна връзка на работното си място, най-често краткотраен флирт, сочи изследване. Проучването показва още, че 10% от анкетираните използват интернет в работно време, за да флиртуват.
Продължава

 

Сексстатистика - от изключенията ли сте, или сте в коловоза

Печат Е-мейл
05 Юни 2012

 Тези статистически данни не са валидни за всички хора. Въпреки това може да сверите дали се отнасят до вас или вашата двойка. Цифрите са за ваша информация... или успокоение.
Продължава

 

Всички сме пристрастени към секса

Печат Е-мейл
05 Юни 2012

 Това е! Край! И не го казваме само ние! Всички сме пристрастени към секса, откриха учени от Института по психология в Германия. Човешкото тяло произвежда собствени вещества, които водят до пристрастяване като това към марихуаната. Това обяснява защо много жени са пристрастени към солариума, фитнес залата или социалните мрежи, на пръв поглед едни обикновени дейности. Виновникът тук е не само прословутият ендорфин, оказва се, че човешкото тяло е жива лаборатория за производство на наркотични вещества. Откритието направили експерти в областта на психиатрията от Манхайм, Германия.
Продължава

 

Размяната на партньори - разнообразие или край?

Печат Е-мейл
30 Май 2012

 Опияняващо романтична обстановка, леко задимен бар със силно приглушена светлина. Те са заедно от много време, обичат се, но вече е някак различно. Рутината ги задушава и събужда страха, че връзката им бавно върви към своя край.
Продължава

 

Жените имат повече тайни връзки от мъжете

Печат Е-мейл
22 Май 2012

 Общоприетото мнение, че мъжете кръшкат повече, е опровергано от британски социолози, според които жените са по-склонни на тайни връзки, предаде БГНЕС.
Продължава

 

Кой е идеалният зависи от женските хормони

Печат Е-мейл
18 Май 2012

 Много жени имат ясна представа как трябва да изглежда "Той" - мъжът, с който ще прекарат живота си. Но тяхната идея за идеален съпруг е много по-гъвкава, отколкото си мислим, и в действителност варира в зависимост от деня от месечния цикъл.
Продължава

 

Интернет ни прави полигамни?

Печат Е-мейл
18 Май 2012

 Интернет определено промени начина ни на живот. Оказва се обаче, че той променя и стила ни на обвързване. Това твърдят учени от Франкфурт след направено изследване.
Продължава

 

Любовният триъгълник - тежка отговорност, скубането на венчелистчета с въпроса “Киро или Ники?” не помага

Печат Е-мейл
15 Май 2012

 Любовният триъгълник е една от най-комплицираните ситуации, в които човек може да попадне. Ако се окажете въвлечени във вихъра на подобен проблем обаче, има начини, по които да се справите с него. Прочетете шест съвета, с които можете да опитате да отворите очите си за верния мъж във вашата геометрична фигура.
Продължава

 
«НачалоПредишна12345678910СледващаКрай»

страница 1 от 19

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.