Понеделник, 04 Декември 2023

Жените имат повече тайни връзки от мъжете

Печат Е-мейл
22 Май 2012

 Общоприетото мнение, че мъжете кръшкат повече, е опровергано от британски социолози, според които жените са по-склонни на тайни връзки, предаде БГНЕС.

Специалисти изследвали 4000 случая на прелюбодеяние и се опитали да сравнят колко често го правят мъжете и колко жените. Данните от изследването показват, че жените имат средно 2,8 връзки в тайна, докато мъжете имат 1,8 скрити афери.

Социолозите установили, че нежният пол е по-привлечен от авантюрите. И докато мъжете намират случайните връзки за мимолетни, дамите по-често им придават някаква стойност. Мъжете се удовлетворяват с удоволствието от секса, опитвайки да разнообразят интимния живот, а дамите търсят не само удоволствие в леглото, но също така и една романтична връзка. Това обяснява факта, че жените по-често се влюбват в любовниците си, отколкото мъжете, които рядко се привързват към жените, с които изневеряват.

Учените отбелязват, че според проучването жените започват да се оглеждат за нещо ново средно на 37-годишна възраст, а мъжете на 42 г.

Прочита: 4330

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.