Петък, 22 Септември 2023

За да направиш една жена щастлива, просто я изслушай

Печат Е-мейл
13 Юли 2012

 Колко му трябва на един мъж, за да направи една жена щастлива? Ако вече сте започнали да пресмятате наум някаква приблизителна сума, недейте. Това не е необходимо. Понякога, но само понякога, за да е доволна една жена, просто трябва да я изслушате. Макар че това "само" никак не е малко. И никак не е лесно.

Всеки мъж, който си е имал взимане-даване с дами, знае, че те обичат да говорят. Макар че "да говорят" в повечето случаи означава да се оплакват, да мрънкат, да хленчат, да плачат или да ви се карат за нещо.

Затова ние мъжете си имаме механизми как да се справяме в такива ситуации. Или по-скоро механизъм - изключваме се и се правим, че ги слушаме. Почти винаги се получава. E, някои жени се досещат, че не сме чули и дума от онова, което са ни казали.

Прочита: 24749

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.