Понеделник, 27 Май 2024

Звяр в леглото - Супер сила

Печат Е-мейл
13 Септември 2019

 Супер сила - Да бъдеш истински звяр в леглото.


Продължава
 

Мъже, готови ли сте за следващото ниво в леглото?

Печат Е-мейл
02 Септември 2019

Витоман

Напълно натурален продукт за качествени нощи и повишено либидо.


Продължава
 

Мъже, върнете своята увереност

Печат Е-мейл
07 Август 2019

ManСамочувствието и увереността са неразделна част от живота на всеки мъж. Мъжете искат да имат високо самочувствие и голяма увереност в себе си от началото на пубертета и се стремят към това през целят си живот.

Увереният мъж е винаги леко усмихнат и притежава мястото, независимо от това къде се намира.


Продължава
 

Съвременна Реалност: Мъжете все повече губят своята мъжественост

Печат Е-мейл
05 Август 2019

Това не е просто една модна тенденция.Животът в нашето съвремие не се отразява добре на мъжката биохимия.През 1987 година Др. Томас Трависон започва дългогодишно научно изследване в тази област.
Продължава

 

Уникална трансплантация: Китайски лекар присажда глави на мишки

Печат Е-мейл
12 Юни 2015

 Уникална трансплантация извършил китайски лекар, който с диамантено острие успява да отреже глава от донор и по нов метод присажда главата на приемник. Той се кани да извърши в последствие трансплантация и на глави на маймуни.
Продължава

 

9-г. момче на път да стане милионер

Печат Е-мейл
19 Юли 2012

Кийрън УилямсънНа 9 години Кийрън Уилямсън е на път да стане милионер, след като продаде своята последна колекция: 24 картини за 31 7000 евро, съобщава The Daily Mail. Неговите пейзажи бяха купени по телефона и през интернет от купувачи от целия свят за рекордно кратко време - 15 минути.
Продължава

 

Първата снимка, качена в интернет

Печат Е-мейл
13 Юли 2012

 Първата снимка, качена в интернет, определено има общо и с жени, и с гърди. Въпросната снимка е заснета от IT разработчика Силвано де Дженаро. На нея е изобразена комедийната трупа Les Horribles Cernettes, която развива кариерата си в непосредствена близост до лабораторията CERN през 1992 г.
Продължава

 

Талисмани и магии

Печат Е-мейл
05 Юли 2012

 Много играчи излизат на стадиона с десен крак и се прекръстват. Има и такива, които се насочват право към празната врата и вкарват едно предварително голче или целуват гредите. Други докосват тревата и вдигат ръка до устните си.
Продължава

 

Любопитно от света на футбола

Печат Е-мейл
05 Юли 2012

 Най-ранният гол в мач от световните първенства е отбелязан от чехословака Вацлав Масек в 16-ата секунда на мача срещу Мексико през 1962 г.
Продължава

 

Мъж с ампутирани крака изкачи Килиманджаро

Печат Е-мейл
25 Юни 2012

 Канадец с ампутирани два крака успя да изкачи Килиманджаро. Това стана след като осем дни се катери по планината до върха само с помощта на ръцете си.
Продължава

 
«НачалоПредишна12345678910СледващаКрай»

страница 1 от 56

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.