Събота, 27 Юли 2024

Съвременна Реалност: Мъжете все повече губят своята мъжественост

Печат Е-мейл
05 Август 2019

Това не е просто една модна тенденция.Животът в нашето съвремие не се отразява добре на мъжката биохимия.През 1987 година Др. Томас Трависон започва дългогодишно научно изследване в тази област.

Всяка година измерва нивата на тестостерон в кръвта на мъже от различни възрасти. Това, което открива при сравнение на данните от различните години на мъже на една и съща възраст, е че нивото на тестостерон на съвременния мъж прогресивно намалява с около 1% на година. Оказва се, че нашите бащи и дядовци са имали по-висок тестостерон от нас, когато са били на нашата възраст. Може да изброим някои от причините за тази неприятна статистика.

Животът става все по-динамичен и изпълнен със стрес и напрежение. Храним се с все повече некачествена храна и живеем във все по-токсична среда. Ставаме все по-пълни и взимаме все повече лекарства. Всички тези фактори се отразяват на нашата мъжка потентност и либидо. Знаем колко е важен тестостерона за здравето на мъжа, неговата сила и самочувствие.

На практика, доброто ниво на тестостерон е показателно за здравето на един мъж и способността му да се възпроизвежда. Живеем във време и среда, в която се събират все повече негативни влияния към нашата мъжественост. Един добър начин да противодействаме на тази тенденция е натурален и билков продукт ВИТОМАН. Качествен продукт, който въздейства благоприятно на мъжката биохимия и повишава тестостерона, мъжката сила и ерекция. Силен афродизиак, който може да събуди желанието на всеки мъж.

Прочита: 2470

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.