Събота, 27 Юли 2024

Банските с връзки любими на мъжете, 74% смятат, че са секси

Печат Е-мейл
13 Юли 2012

 В човешката природа ни е заложена зависимостта от чуждното мнение. Често се нуждаем от комплименти, за да засилим самочувствието си, а преценката на силния пол за външния ни вид приемаме за закон. Какво ли мислят любимите ни мъже за най-актуалното облекло този сезон - банските? Анкетата на списание Marie Claire ни помага да разберем.

1. Банските с връзки

Те са едни от най-разпространените след плажното облекло, а се оказва, че са най-любими и на силните ни половинки. Цели 74% от 100 мъже, анкетирани на случаен принцип, са отговорили, че намират банските с връзки за секси, тъй като изглеждат сякаш всеки момент ще паднат от женското тяло. Няколко възела пазят дамските интимни части от пълно разголване - съвсем логично е този факт да провокира мъжкото въображение.

2. Стандартните бански от две части

Само 7% от попитаните участниците не харесват вида на класическия бански. Останалите обявяват, че този дизайн им е много любим и предпочитат да виждат половинките си в такъв, отколкото в цял. Въобще не се учудваме.

7. Съединени части

Въпреки желанието на дамите да бъдат интересни, дори когато плажуват, мъжете определено не харесват банските, чиято долна и горна част са свързани чрез тънък орнамент. Само 22% от запитаните са отговорили, че одобряват този дизайн, а 78% са искрени, че "не виждат смисъла".

3. С едно рамо

Банските, които включват топ с една презрамка, не са особено разпространени сред женското съсловие. Въпреки това цели 67% от мъжете намират този дизайн за приемлив, а някои от анкетираните са констатирали, че не разбират защо жените ще искат да изгорят на линия на едното рамо. Ние също предпочитаме тенът да е равномерномерно разпределен.

4. Танкини

Появяват се през 90-те и представляват потник, съчетан с долнище на бански. Моделът определено се приема двузначно от силния пол - 53% одобряват наличието на толкова плат върху жената, а 47% смятат, че танкините наподобява женския вариант на мъж по тениска, събиращ тен на плажа.

5. Цял бански

Тук вече ни изненадаха доста! Оказва се, че представителите на силния пол одобряват целия бански въпреки факта, че той скрива доста плът. Цели 65% са гласували "за", а несъгласните са защитили тезата си със сравнението, че тези бански им напомнят за облекла от Олимпиадата. Ех, мъже!

6. Винтидж и висока талия

Дрехите от миналото са тотален хит тази година, без значение дали говорим за вечерни рокли или бански костюми. Секси горнището, съчетано с долнище с висока талия, позволява на дамите да подчертаят извивките си, но само 21% от мъжете са съгласни с тенденцията от 50-те. 79% от запитаните искат да виждат повече разголена плът.

Прочита: 24998

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.