Понеделник, 11 Декември 2023

И Кобилкина нудистка

Печат Е-мейл
06 Май 2013

Наталия КобилкинаСексоложката Наталия Кобилкина няма срама. Поредната изцепка на рускинята е признанието й, че обича да се пече чисто гола. Тръпката й почнала още в ученическите години, когато първо махнала горнището на банските си, а чак тогава събрала смелост и съвсем да се разпищоли. Така Наталия нямала неравен тен и още повече изкушавала своя съпруг.

Нудизма Кобилкина практикувала от години, но винаги на подходящи плажове. В началото мъжът й бил много резервиран от идеята, но след няколко сеанса Кобилкина успяла да накара и него да започне да се съблича дибидюс, когато ходи на море. „Много обичам да си пека мидичката! Всяко лято й правя по 3-4 слънчеви бани поне. Много е полезно", образно се изразява етническата рускиня.

„Е, при всички положения е по-добре да видиш нея гола на плажа, отколкото Марта Вачкова", шегуват се в шоусредите.

източник: Уикенд

Прочита: 5431

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.