Събота, 27 Юли 2024

Нина Добрев развя задник

Печат Е-мейл
27 Август 2016

Нина Добрев (вляво) и приятелкиБългарската актриса в Холивуд и звездата от хитовия тийнейджърски сериал „Дневниците на вампира“ Нина Добрев напълно пощуря. Брюнетката и нейната най-добра приятелка Джулиан Хъф отпразнуваха поредното пълнолуние по доста нестандартен начин. Двете актриси и тяхна приятелка свалиха долнищата на банските си и си направиха секси снимка в гръб, на фона на луната и на красивото езеро, на което са на почивка.

Нина, Джулиан и дружката им Мелиса Сиърс дръзнаха да покажат апетитните си, заголени задни части на борда на моторница. 28-годишната Хъф споделила горещия кадър в своя профил в интернет. От снимките на веселата компания става ясно, че те са на почивка в Айдахо, където живеят бабата и дядото на Джулиан.

След като скъса с колегата си Иън Сомрхолдър преди 3 години, Нина Добрев имаше кратка афера с брата на Джулиян Дерек Хъф. Този кадър издава, че може чувствата им да са се възродили.

източник: Уикенд

Прочита: 3982

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.