Събота, 27 Юли 2024

Лесбийката Порша де Роси

Печат Е-мейл
15 Юли 2014

Порша де РосиЕдна от най-популярните лесбийки в Холивуд актрисата Порша де Роси е в тежко физическо и психическо състояние. Красивата блондинка, популярна с ролята си в сериала „Али Макбийл" и брака си с водещата Елън Дедженерис, има сериозни проблеми с наркотиците и алкохола. Заради прекаляването с тях от сексапилните форми на Порша днес няма и следа и тя спешно бе приета врехабилитационен център, за да стъпи на краката си.

Откакто разкри своята лесбийска страна, красивата блондинка все не успява да прокопса в кариерата си. Докато нейната съпруга Елън Дедженерис е една от най-актуалните личности в шоубизнеса в Америка, Порша страда от липса на всякакви ангажименти. Затова и самата тя избрала от известно време да се изолирала от света. Този отшелнически живот обаче повлиял на самочувствието й и я накарал все по-често да посяга към чашката и забранените субстанции.

„Тя не успя да се примири с новата си роля и неуспеха на кариерата си и реагира ; като всяка разглезена звезда", разкриват близки до двойката.

Новите обстоятелства обаче създали проблеми в брака на Елън и Порша, които избили в чести скандали. От тях ситуацията ставала само още по-опасна за Де Роси, която се самоизмъчвала с тежки хранителни режими и стигнала дори до анорексия. От нея тялото на красавицата е загубило своята пищност и сексапил и днес актрисата изглежда като ходещ скелет.

„Елън обича да доминира в отношенията им. Тя винаги взима решенията, а Порша никога не се оплаква. Тя се почувства като затворник в собствения си дом. Започна да пие по чаша вино, стигна до бутилка на вечер, а после започна да излиза по четири пъти в седмицата", съобщава източник на сп. „Тъч".

Елън и Порша са една от най-популярните едно-полови двойки в Щатите. Двете се възползваха от легализирането на гей браковете и се врекоха във вярност една на друга още през 2008 г. Оттогава до сега обаче непрекъснато се чуват слухове, че смятат да се разделят.

„Ходиха и на семейна терапия, а Порша се бори с пороците си, но не е сигурно как ще се развият отношенията им", разказват близки до двойката.

източник: Уикенд

Прочита: 3511

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.