Сряда, 22 Май 2024

Бъбречна криза тръшна Галена

Печат Е-мейл
17 Януари 2013

ГаленаГалена се разболя дни преди Нова година и състоянието й предизвика доста слухове. Понеже нямаше официална информация за това какво й е на певицата, плъзна мълва, че тя е припаднала от глад на участие и че е на прага на анорексията. Истината обаче се оказа по-различна.

„Вярно е, че в момента имам известни здравословни проблеми и за съжаление трябва да пропусна няколко срещи с вас, но се надявам скоро отново да бъдем заедно", написа на почитателите си Галена в личния си фейсбук профил на 27 декември. Вместо да внесе успокоение, това изпратено през телефона съобщение обаче вся още паника. Мнозина дори предположиха, че звездата е в болница.

Едва в първите дни на 2013-а се появи сигурна информация за дереджето на певицата. Оказа се, че тя е получила бъбречна криза,докато изнасяла рецитал в хитова дискотека. В разгара на купона се почувствала толкова зле, че се наложило да прекрати изявата си и да постъпи в клиника.

Под лекарско наблюдение Галена останала сравнително кратко. Сега вече била добре и пак поемала участия. Тези дни тя пяла в заведението на мъжа си Галин във Велико Търново.

„Сигурно дрязгите й с Анелия са я разболели", предполагат във фолк-средите и припомнят, че Галена бе набедена от колежката си за интригантка.

източник: Уикенд

Прочита: 4096

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.