Събота, 22 Юни 2024

Галена изригна: Стига с това порно! Скъсах си задника от работа

Печат Е-мейл
13 Декември 2012

ГаленаГалена е бясна. Певицата е възмутена, че все още се говори, че дължи блестящата си кариера на порното с нейно участие. Звездата обидено заяви, че й е писнало да опровергава подобни твърдения. И все пак в яда си го направи отново.

„Голотата вече не е интересна. Това не е печелившо. Печеливш е талантът, сценичното поведение и много всеотдайна работа. Знам, че някои все още приписват кариерата ми на нещо, което се е случило преди, но с извинение, си скъсах задника от работа. Ако бях разчитала само на това, със сигурност вече никой нямаше да знае коя е Галена", изригна преди дни звездата на „Пайнер". Хитовата изпълнителка определя порно клипа си като улично нещастие", което е успяла да преодолее.

Мобилизирала се и се амбицирала да работи, за да сбъдне мечтите си. Признава, че е трудно да запази ентусиазма си. Понякога се чувствала изтощена. Изпитвала и вина, защото не може да бъде нонстоп до сина си. „Често Стефчо казва: „Мамо, дай да се обадим да не ходиш днес на работа", смее се Галена. Певицата е категорична, че трудностите няма да я сломят. Напротив, ще продължи да работи с хъс, както досега. На това се дължат и успехите й, а не на парите на мъжа й Галин.

„Той не ми помага. Постоянните нападки, че всичко се дължи на него, ме обиждат. Това, че ми се получават нещата, не е заради парите.

Да, те са важни, но ентусиазмът, с който работя, и идеите, които имаме, няма как да се купят с пари. Никой не отчита, че работя много. Имам по 20 участия на месец. Ако нямах участия и си гледах детето, можеха да приписват на Талин успехите ми. Знам, че мога да разчитам на него, но не лежа на тази кълка: Галин си има бизнес, аз не го занимавам с моите неща. Той не знае какво съм снимала, колко ми струва един клип", обясни Галена в интервю за най-четеното светско списание „LOVE style".

източник: Уикенд

Прочита: 5544

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.