Понеделник, 27 Май 2024

Галена: Писна ми от интриги

Печат Е-мейл
18 Юни 2013

ГаленаГалена призова за мир и колегиалност в бранша. На певицата явно й писна да бъде замесвана в интриги и да става жертва на нечия завист, коментираха я след последната й медийна изява. Звездата, родом от Смядово, се обърна към колегите си с молба да преустановят войните помежду си и да се научат да се подкрепят взаимно.

„Нека да запазим добрия тон и колегиалност, за да ни уважават хората", призова ги Галена и подчерта, че винаги се е опитвала да избягва скандалите. И все пак често попада в епицентъра на някоя интрига. „Старая се да не обръщам внимание.

Игнорирала съм се от всякакви информации за това кой какво казал и как го е поукрасил", сподели хитовата изпълнителка.

Тези дни Галена отново даде повод за завист. Звездата сътвори пореден хит. Парчето й се казва „Дай ми". Още с премиерата си песента оглави класациите и вече се върти на кръгъл час в дискотеките. Прогнозите сочат, че именно това ще е хитът на лятото.

С клипа към новия си хит пък Галена отново вдигна високо летвата, което определено породи злоба и неудовлетвореност сред колегите й. Оригиналното видео има социално послание. То е насочено срещу домашното насилие.

В клипа Галена влиза в ролята на жена, системно пребивана от мъжа си. Неин насилник играе Калин Керин - един от най-известните български каскадьори, дублирал не една холивудска знаменитост по време на снимките им в България.

източник: Уикенд

Прочита: 15496

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.