Събота, 22 Юни 2024

Галена: Не съм в развод

Печат Е-мейл
17 Април 2013

ГаленаГалена отрича категорично слуховете, че е зарязала мъжа си. Както бе писано миналата седмица, изпълнителката на „Пак ли" пристанала на столичен богаташ, заради което взела решение да сложи край на отношенията с бащата на сина си - Галин.

В опит да докаже, че информацията е спекулация, вдъхновена от нейни зложелатели, Галена пусна онзи ден снимка, на която позира с официалната си половинка и детето им Стефан. Към кадъра добави и кратка бележка.

„До всички, които ежедневно ме развеждат! Все още съм в тази конфигурация и нямам намерение това да се променя, така че бих ви помолила да спрете с глупостите, още повече че, за да се разведа, първо трябва да се омъжа. Желая на всички ви същото семейно щастие", написа пайнерката.

Според запознати клюката е пусната от нейната завистлива колежка, която от години се умилквала около приятеля й Галин. Тя заливала половинката й с провокативни есемеси и непрекъснато давала фалшиви сведения на медиите за семейния им статус.

източник: Уикенд

Прочита: 3939

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.