Събота, 27 Юли 2024

Брад Пит утешава Гуинет Полтроу

Печат Е-мейл
17 Април 2014

Брад Пит и Гуинет ПолтроуСтарата любов ръжда не хваща дори в Холивуд. Според последните слухове Брад Пит се опитва да утеши бившата си годеница Гуинет Полтроу след раздялата й със съпруга й Крие Мартин. Това довело до проблеми с жена му Анджелина Джоли, която не искала и да чуе, че между двамата няма повече от приятелски чувства.

Поводи за ревността на Анджелина никак не липсват. Актрисата още помни, че любимият й имаше връзка с Полтроу в продължение на 3 години. Двамата дори бяха пред венчило, след като се влюбиха на снимачната площадка на филма „Седем". Изненадващо през 1997 г. обаче разтрогнаха годежа си, а по-късно Пит хлътна Дженифър Анистън, с която впоследствие се ожени и разведе.

Източници твърдят, че настоящата годеница на Брад Анджелина Джоли е бясна от факта, че той се е свързала с екелюбимата си от 90-те. Тя не приемала никакви уверения, че е единствената жена в сърцето му.

„Брад и Анджелина са откровени помежду си, но тя не е никак щастлива, че той се вълнува от живота на Гуинет толкова много. Между него и Полтроу има особена привързаност. Гуинет беше рамото, на което Пит се опря, след шумния си развод с Дженифър Анистън и критиките за аферата му с Анджелина. Сега той иска да и върне услугата. Брад се опита да обясни ситуацията на жена си, като настоя, че между него и бившата му няма нищо друго освен приятелство", твърди източник на списание „Нау".

Навремето 24-годиш-ната Полтроу отмени годежа си с холивудския сърцеразбивач, защото по нейни думи не се е чувствала готова за брак. По-късно тя сподели, че е страдала дълго време след тази раздяла. Полтроу заяви, че тъй като това е била първата й връзка с популярен мъж, е обръщала прекалено голямо внимание на публичните оценки за отношенията им и това е съсипало връзката й с хубавеца. След това цели 7 години Гуинет не успя да срещне подходящ мъж, докато не се омъжи за Крие Мартин.

източник: Уикенд

Прочита: 4697

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.