Събота, 27 Юли 2024

Гуинет кръшка с адвокат

Печат Е-мейл
01 Март 2014

Гуинет ПолтроуГуинет Полтроу далеч не е така целомъдрена, за каквато се представя. Според британски таблоид актрисата кръшка на съпруга си с адвокат. Името на тайния й любовник е Кевин Йорн.

Слухове за забежката на Гуинет се появиха още преди около година. Никой обаче не ги вземаше на сериозно, защото липсваше информация за човека, с когото актрисата кръшка. Е, сега вече има основен заподозрян.

Кевин Йорн е част от юридическия екип на звездата. Също като шефката си и той е семеен и има деца. Неговата съпруга, разбира се, доскоро нямала никаква представа, че освен служебно адвокатът е обгрижвал Полтроу и в леглото. Сега обаче, когато мълвата е набрала скорост, тя обмисляла да поиска развод.

За да тушира избухналия скандал, говорителят на актрисата побърза да направи опровержение. „Гуинет познава Кевин заради техните бизнес контакти. Двамата нямат любовна афера", заяви прессекретарят пред английски медии. Все още не е ясно дали на слуховете е повярвал съпругът на Полтроу - певецът Крие Мартин. Той и половинката му имат две деца, припомнят запознати.

източник: Уикенд

Прочита: 2868

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.