Събота, 27 Юли 2024

Камерън Диас и Гуинет Полтроу отново пропяват

Печат Е-мейл
07 Март 2012

Камерън Диас и Гуинет ПолтроуПредстоят снимките на музикалната комедия "Чудо за един ден", в която ще си партнират Рийз Уидърспун, Гуинет Полтроу и Камерън Диас. Трите ще се превъплътят в ролите на три певици, известни през 90-те години на XX в., но понастоящем изпаднали в забвение. В наши дни те решават да си върнат някогашната слава, като за целта формират собствена банда. Режисьор на "Чудо за един ден" ще е Райън Мърфи, който има "Златен глобус" за "Клъцни, срежи".

За Уидърспун и Полтроу музикалното филмово амплоа не е непознато - те вече са играли певици, като любопитното е, че и в двата случая става дума за кънтри звезди, пише БГНЕС. Уидърспун дори взе "Оскар" за най-добра женска роля за участието си в Walk The Line (2005), в който се превъплъти в ролята на Джун Картър Кеш - съпругата на кънтри легендата Джони Кеш (изигран от Хоакин Финикс).

Гуинет Полтроу пък засне филм, наподобяващ сюжетно "Чудо за един ден" - Country Strong (2010), с тази разлика, че последният бе драма. Тук Полтроу е кънтри певица, чиято кариера е съсипана от алкохола, която обаче успява да се завърне на голямата сцена и пожъне фурор. Доказала на всички, че все още я бива, накрая тя се самоубива. Филмът бе незаслужено подценен както от критиката, така и от публиката.

Country Strong обаче показа, че Гуинет Полтроу има не само актьорски, но и певчески талант. Саундтракът към филма е великолепният дует Me and Tennessy, в който тя пее заедно със суперзвездата на кънтри музиката Тим Макгроу (неин съпруг и мениджър във филма).

Прочита: 2928

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.