Събота, 27 Юли 2024

Камерън Диас не иска деца

Печат Е-мейл
15 Юли 2014

Камерън ДиасАктрисата Камерън Диас е решила за себе си, че не иска да гледа деца. Звездата е на 41 години и е една от най-върлите противнички на брака. Досега Камерън се е сгодявала само 1 път, но никога не е стигала до олтара. Причината за това е навярно в убеждението й, че не смята да става майка и да ражда свои деца.

„Малките деца изискват много работа и грижи. Човек трябва да им се посвети напълно, да бъде отговорен за тях цели 18 години, всеки ден, всеки час. Жените, които стават майки, пренебрегват себе си и собствените си нужди в името на децата си. По принцип аз обичам да се държа покровителски с хората около себе си, но никога не съм била привлечена от идеята да стана майка. Точно сега харесвам живота си такъв какъвто е", отсече актрисата и даде да се разбере, че не смята да се поддава на масовата мода на дамите да раждат след 40.

източник: Уикенд

Прочита: 3493

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.