Събота, 27 Юли 2024

Наоми Кембъл иска деца

Печат Е-мейл
22 Май 2016

Наоми КембълНаоми Кембъл призна, че не се е отказала да има деца. Черната пантера няма мъж в живота си, но това не й пречи все повече да се вълнува от темата за наследници. 45-годишната моделка смята за това да й помогне инвитро процедура или сурогатна майка, както преди няколко месеца по този начин се сдоби с бебе и нейната колежка Тайра Банкс.

„Ще имам деца. Знам, че ще бъда прекрасна майка. Постоянно мисля за това и ще го направя, когато съм готова“, каза Наоми.

Пред журналисти звездата отече слуховете, че има връзка с 43-годишния актьор Идрис Елба, за когото се говореше, че е зарязал майката на 23-месечния си син заради нея. Всъщност личният живот на Кембъл в момента е загадка и не е ясно дали има мъж в него. Газелата ревностно пази спалнята си от папараци и не допуска никого в близост до интимния си живот. „Не е важно с кого излизам. Важно е какво правя“, заявява манекенката.

В миналото Кембъл е излизала с доста популярни и влиятелни мъже, сред които Майк Тайсън, Робърт де Ниро, руският милиардер Владимир Доронин и босът на Формула 1 Флавио Биаторе. Никой от тях обаче не успя да плени окончателно сърцето й и да я заведе до олтара.

източник: Уикнед

Прочита: 3684

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.