Четвъртък, 18 Юли 2024

Божинов подари на децата си 2 милиона

Печат Е-мейл
16 Ноември 2013

Валери Божинов с децата сиМакар непрекъснато да е набеждаван за немарлив баща, Валери Божинов е заделил 2 милиона лева от спестяванията си за двете си деца Валери-младши и Никол, научи „Уикенд".

Бившият нападател на „Спортинг" (Лисабон) в момента не получава заплата от никъде, тъй като остана без отбор тази есен, но това не му попречило да направи разчет на банковата си сметка. Според нашия източник Божинов открил влогове на Никол, която е на година и половина, и на 14-годишния Валери през лятото, когато се раздели със съпругата си Николета. Тогава чувствителният Божинов се разнежил и осъзнал, че въпреки неудачите с двете си жени Лозанова и Алисия, най-важните за него хора, за които тепърва трябва да се бори, са невръстните му дечица.

„Каквото и да се случва оттук нататък с мен или с майките им, искам синът ми и дъщеря ми да бъдат спокойни за своето бъдеще. Когато пораснат, искам да получат образованието си в чужбина, закъдето ще са нужни повече средства. Затова отсега съм се подсигурил. Ще ги пратя да учат в университети в Италия", бил чут да казва Божинов.

Юношата на италианския „Лече" обаче взел превантивни мерки милионите на Никол и Валери да не бъдат похарчени не по предназначение. В договора с банката, на която поверил парите си, Божинов изрично искал да бъде записано, че децата му могатда теглят от парите чак след като навършат 18 години.

Простата аритметика показва, че двете деца и двете жени на Валери Божинов са му стрували най-малко към 4, 5 милиона лева.

На Алисия остави апартамент за 900 бона близо до хотел „Плиска" а по време на брака с Николета купи два апартамента - един за 300 хил. лева и втори за милион. В голямата сума не влизат парите, прахосани за луксозни коли и джипове за плеймейтката и чалга звездата.

източник: Уикенд

Прочита: 3971

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българските спортисти

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.