Събота, 27 Юли 2024

Мадона скандализира Америка: Ако дъщеря ми иска, нека се друса

Печат Е-мейл
08 Март 2015

МадонаМадона ще си има големи проблеми със социалните. Звездата, която има две собствени деца и две осиновени хлапета, бе набедена за лоша майка от медиите. Причината е в изказване, което изпълнителката направи по повод наркотиците и тяхното място в живота на децата й.

В последните години Мадж често прави откровения за личния си живот и палавото си минало, които никак не са за пред невръстна публика. След изказванията, че добре познава садо-мазо секса, певицата обяви, че е на „ти" и с наркотиците. Тя не одобрявала употребата им, но сама била изпробвала голяма част от опиатите върху тялото си.

„Опитвала съм почти всички наркотици и никоя дрога не ми е харесала. Но не мога да казвам на никого какво да прави с живота си. Щом някой иска, нека се друса", изцели се 57-годишната звезда.

Това освободено поведение веднага бе изтълкувано като разрешение, отправено към собствените й наследници. Затова и журналистите задълбаха по-надълбоко във въпросите си към Мадж дали би оставила децата си да се докоснат до дрогата, както тя е направила на младини.

„Казах на дъщеря си Лурдес да взима умни решения в живота си, да не прекалява с нищо и да се опита да не смесва алкохол. Никога няма да кажа „не прави или не опитвай", защото е абсурдно и не е справедливо. Тя е млада, нека сама да реши какво да прави", сподели възпитателните си практики Мадона.

Певицата гостува в шоуто на Джонатан Роси и разказа точно какво се е случило на сцената на наградите БРИТ, когато падна пред хилядната публика и пред милионите зрители пред екрана. Мадона призна, че представлението се е превърнало в истински ужас за нея. Звездата сподели че вече много ще внимава с текстовете на песните си, защото смята, че инцидентът е бил отговорът на Вселената към провокативните й песни. „За щастие много пъти съм падала от коня, така че знам как да го направя“, каза Мадж, която се размина без сериозни травми.

източник: Уикенд

Прочита: 3760

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.