Неделя, 11 Юни 2023

Децата на Майкъл Джексън се отрекоха от майка си

Печат Е-мейл
06 Май 2013

  Децата на Майкъл Джексън нямат никакво желание да се виждат с биологичната си майка – бившата медицинска сестра Деби Роу. Наследниците на певеца смятат, че родителката им ще се опита да се меси в живота им и да сложи ръка на парите им.

По-големите отрочета на Джако – Принс и Парис, са плод на връзката му с Деби, която започна през 1997 г. Бланкет пък е роден от сурогатна майка.

В края на 90-те певецът мечтаеше за потомство, но жена му Пресила Пресли не можеше да му осигури рожби. Медицинската сестра Деби обаче предложи услугите си да го дари с наследници. За да я обезпечи, Джако й купи къща за 1, 3 милиона долара, а отделно й даде и чек за още 1, 5 милиона. Двамата така и не заживяха заедно, а единственото, което ги свързваше, бяха децата им.

През годините Деби никога не е участвала активно в отглеждането на отрочетата си. Грижата за това бе изцяло на изпълнителя. Докато беше жив, Майкъл спечели делото за попечителство над децата и не разрешаваше Роу да ги вижда. Тя от своя страна имаше желание да остане в живота им и търсеше връзка с тях.

Сега няма пречки Принс и Парис да са с майка си, но те не проявяват никакъв интерес към нея. 54-годишната медицинска сестра бе изявила желание да се грижи за чедата си, но с тази отговорност се нагърби леля им Ла Тоя.

Последната няма голям опит с децата, но пък им е влязла под кожата и те се чувстват добре с нея.

„През последните 15-16 години Деби Роу не бе част от живота на Принс и Парис. Те така и не усетиха майка до себе си. Свикнаха да се оправят и без нея и са против тя да им се меси", коментират близки на Джексън.

Роднините на Майкъл заподозрени, че Деби Роу иска да се присламчи към рожбите си не защото много я е грижа за тях, а защото се домогва до парите им. Тя отдавна била похарчила чека за 1, 5 млн. долара, който й дал покойният певец.

източник: Уикенд

Прочита: 5449

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересно от света

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.