Събота, 27 Юли 2024

Наоми Кембъл остава инвалид

Печат Е-мейл
19 Декември 2015

Наоми КембълНаоми Кембъл може да остане инвалид. Зловеща диагноза, която медиците са поставили на манекенката, гласи, че тя скоро трудно ще стъпва на краката си. Наоми има нужда спешно да се оперира, ако не смята да остане саката до края на живота си.

Черната пантера на модния подиум сподели, че от 4 години има сериозни проблеми с коленете си. Преди няколко месеца посетила лекар, който й направил пълни изследвания и снимки. Според неговата диагноза Кембъл спешно се нуждае от операция, иначе рискува да седне в инвалидна количка.

"Дълго отлагах този момент, но вече не се издържа. Болката е нищо в сравнение с това, че не мога да контролирам тялото си. Всеки момент може коленете ми да гръмнат", признала Наоми пред приятели.

Ако не бъде оперирана възможно най-бързо, Наоми рискува да остане прикована в инвалидна количка. Това потресло дори най-близките приятели на звездата, когато я видели в количка на премиерата на нов хит. Британката обяснила, че й предстои операция на коленете, тъй като изпитвала силни болки. За да се подложи на интервенцията, трябвало да остане няколко седмици на легло.

Снимките на Кембъл в количка породиха много слухове. В публичното пространство тръгна мълвата, че тя е неизлечимо болна. Приятели на манекенката твърдят, че става въпрос за дребен проблем, който я сполетял преди време. Ситуацията обаче се усложнила заради многобройните пътувания.

"Тя не си обърна внимание навреме и сега ще трябва да излезе от строя за няколко месеца. Не звучи добре, но е вариант пред риска да изгуби възможността да ходи сама", нищят запознати с медицинските проблеми на Кембъл.

източник: Уикенд

Прочита: 3442

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните модели

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.