Сряда, 24 Юли 2024

Венета Райкова пак беснее

Печат Е-мейл
02 Ноември 2012

Венета РайковаВенета Райкова не успя да сдържи гнева си и отново избухна в оправдания и клетви. Нервите й не издържаха, след като научи, че недоброжелатели си позволяват да пускат нови гадни слухове за нея. Разпространили, че е коригирала носа си и някои други части на тялото си.

„Стига вече! За пореден път казвам, че не съм си правила нито една операция. Нито на носа, нито на гърдите, никъде не ме е пипал пластичен или какъвто и да е лекар", изригна тези дни водещата на „Горещо". Тя подчерта, че красотата й е изцяло дар от природата. За да го докаже, била готова дори да се подложи на детектор на лъжата.

източник: Уикенд

Прочита: 4568

Коментари (1)

...
Да е благодарна, че все още я споменават. Като не иска да я коментират защо се бута в медиите. Да отиде да продава зеленчук на пазара. Там никой няма да се занимава с нея.
!!!! , 06 ноември 2012 11:09

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.