Събота, 27 Юли 2024

Джъстин Бийбър заби кака

Печат Е-мейл
19 Декември 2015

Джъстин Бийбър и Кортни КардашиянДжъстин Бийбър има нова тръпка. След като преспа с куп манекенки, певецът се хвърли в прегръдките на по-голяма жена, за да научи нови номера в кревата. Според слуховете неговата последна изгора е Кортни Кардашиян, която е майка на 3 деца и е с 14 години по-голяма от певеца.

Жените от арменската фамилия Кардашиян са особено оправни в живота и рядко остават без гаджета. Така, след като бе зарязана от мъжа си преди няколко месеца след драматична изневяра, Кортни се е ориентирала към нов кавалер. Този път обаче той е не само известен и богат, но и доста надарен. Поне така показаха снимките на голия Бийбър от почивката му в Бали. На тях певецът извади патка с цели 22 см и засрами дори своите колеги в рап бранша.

"Кортни иска да си навакса и да си върне на бившия. Джъстин пък си пада по каки от години. Всичко е само малко забавление, не връзка с продължение", казват запознати с отношенията между двамата.

Името на Джъстин Бийбър открай време е свързвано с две жени от класа Крадашиян. Говори се, че дори е преспал с двете по-малки сестри на Кортни - Кайли и Кендъл. Момичетата носят на половина от нейните гени, защото са от една майка. Най-голямата наследничка на арменската фамилия обаче явно няма никакви проблеми с това.

36-годишната Кортни е майка на 3 деца, но това изглежда, ни най-малко не я кара да се държи улегнало. Според клюкари двамата с Джъстин отскоро имат афера и миналата седмица са били забелязани в едно и също заведение в Западен Холивуд. Мълви се, че след вечеря Бийбър и Кортни са се отправили към караоке клуб, а Кардашиян е забелязана да напуска любимия хотел на певеца тихомълком в 4 сутринта. Сайтът "Госип Кап" твърди, че романсът между двете знаменитости е започнал в началото на октомври, когато те бяха уловени на вечеря. Тогава Бийбър качи снимка в социалните мрежи, на която позира с брюнетката. Говори се, че след това двойката е прекарала вечерта заедно.

източник: Уикенд

Прочита: 13651

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.