Събота, 27 Юли 2024

Джъстин Бийбър набил 120-килограмов гард

Печат Е-мейл
17 Януари 2013

Джъстин БийбърСлаботелесният Джъстин Бийбьр се оказа истинско страшилище. Бивш 120-килограмов охранител на поп певеца заведе дело срещу него, обвинявайки го в нанасяне на побой, съобщава порталът „ТиЕмЗет".

Жертвата е Мойше Бенабу - бивш военнослужещ от армията на Израел. 18-годишният канадец ежедневно вдигал скандали на еврейския си гард, защото не харесвал как се държи с приятелите му. Певецът, който е висок не повече от 170 см, първо само ругаел служителя си, а впоследствие започнал и да го налага с юмруци.

Освен компенсация за унижението, охранителят иска Темида да му присъди и 420 000 долара обезщетение за извънредните часове, в които е пазил хърбавата поп звезда. Сумата е уточнена в трудовия договор, но и до днес не е изплатена.

Представители на Джъстин Бийбър определят обвиненията като абсурдни. Според тях Бенабу иска да си отмъсти за уволнението през октомври 2012 г., когато е бил уличен в лъжа и издаване на информация за изпълнителя пред жълтата преса.

източник: Уикенд

Прочита: 3072

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.