Събота, 27 Юли 2024

Джъстин Бийбър припадна дрогиран

Печат Е-мейл
18 Март 2013

Джъстин БийбърДжъстин Бийбър пропада! Канадският певец може да последва нелеката съдба на Маколи Кълкин, който след успеха на „Сам вкъщи" се отдаде на дрогата и девалвира тотално. Джъстин не е на себе си след раздялата с колежката си Селена Гомес и се е отдал на лесни удоволствия. Те обаче са започнали да му излизат през носа. Джъстин се е разхайтил, не се държи като професионалист и разочарова феновете си.

Около младия изпълнител циркулират неособено приятни слухове. Според злите езици Бийбър e започнал да употребява наркотици, които сериозно вредят на здравето му.

Наскоро канадецът разгневи фенове с двучасово закъснение за концерт в Лондон, нотова не е единствената му издънка. Преди няколко дни зад кулисите на свое участие той получил задух и за кратко изпаднал в безсъзнание. За щастие|намиращият се наблизо лекар го свестил. Медикът препоръчал пълни изследвания.

Веднага след шоуто Джъстин потеглил към болницата. След това отложил няколко свои ангажимента, за да може напълно да се възстанови. Не е изключено проблемите му да се дължат именно на предозиране с дрога. Негови близки твърдят, че след раздялата с приятелката му изпълнителят е станал уязвим и това го тласнало към разрушителен живот. Откакто Селена го заряза през януари, той редовно изпускал контрола над ce6e си и се вкарвал в неприятности.

„Тя умееше да го убеждава да прави правилните неща, а Джъстин я слушаше. Надяваме се да намери начин да влезе пак в правия път", коментират приятели на певеца.

източник: Уикенд

Прочита: 4131

Коментари (2)

...
smilies/sad.gif smilies/cry.gif Bez Jutin Biber jivotat nqma smisal!smilies/kiss.gif
Nicoleta , 22 септември 2013 01:40
...
Prestanete s tiq gluposti be bez Justin Biber jivotat nqma smisal.
Prostotii.
Zako se izlagate?
Stanka , 22 септември 2013 01:45

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.