Събота, 22 Юни 2024

Лора Караджова: Никога не съм искала дете от Део

Печат Е-мейл
08 Март 2015

Лора КараджоваЛора Караджова и шоуменът Деян Славчев - Део са в тиха война. Звездите, които бяха в любовни отношения повече от 9 години, не искат и да чуят един за друг блед раздялата си. Поредното доказателство а враждата им яха неволно изпуснати думи от страна на Лора за бащинските качества на бившия й.

Макар докато беше с Део Лора многократно да е афиширала, че той е единственият мъж за нея, преди дни блондинката се изказа не така ласкаво за желанието си да има дете от него. Дъщерята на Данчо Караджов дори призна, че не изпитвала толкова силно желание да роди от шоумена, както от сегашния си партньор Валентин. Варненецът я карал да изпитва много по-голяма страст отколкото бившия й.

„Честно казано, никога не съм искала така силно дете от Део. С него изпуснахме момента и след това вече беше безсмислено", призна Лора и с това намекна, че още не е забравила за тежката си раздяла с блондина.

Историята на тяхната любов приключи доста преди официално да си хванат нови партньори, но въпреки това нито Део, нито Лора продължават да пазят приятелски чувства един към друг. Дори напротив, всеки от тях се опитва да надцака другия, като покаже колко прекрасно се развива животът му след раздялата.

Пръв в тази игра бе шоуменът, който само месец, след като обяви новината за раздялата с Лора, се появи с новата си изгора Мариана.

Мулатката веднага стана център на внимание заради екзотичната си хубост, но и заради факта, че за разлика от певицата не посяга към никакви стимуланти и се държи доста премерено в обществото. За да си го върне, Караджова реши да стане майка от приятеля си едва на третия месец от тяхната връзка.

Така изпревари бившия си, който пък от години говори, че иска да стане родител, но все не му се получава. C приятеля й обаче свършиха тази задача и от три месеца вече имат малко момиченце кръстено Алиса.

„Вальо страшно много ме привличаше преди първата целувка. А когато тя се случи, веднага си казах, че на този човек бих му родила дете. Много бързо се влюбих. И не ми беше трудно да се съглася, когато той поиска да си направим бебе, въпреки че това се случи едва три-четири месеца, след като бяхме вече заедно.

Аз съм на мнение, че едно дете трябва да се направи с много любов. Не знам колко напред във времето ще останем заедно, дали ще се разбираме, или не. Но знам, че трябва да се случи, докато мъжът и жената много се привличат", оправда се за решението си така бързо да задълбочи връзката си с варненеца Лора.

А че не е била готова за майчинството, издаде и фактът, че в началото никак не изпитала пориви така типични за родител. Отнело й повече от месец, за да почувства дъщеричката си като част от себе си.

Радостта и еуфорията от раждането на нов живот я подминала и Лора обвинявала за това хормоните. Чак след втория месец от раждането, когато тръгнала по участия и се наложило да оставя малката на майка си, Караджова осъзнала колко много й липсва Алиса. Така усетила и майчинския порив да е винаги около нея и да се грижи за малката.

„Всички хора около мен винаги са обяснявали, че най-хубавото нещо в живота е да имаш дете, но през този първи месец някак не успях да го почувствам. Сега обаче с всеки изминал ден любовта ми става все по-голяма и силна. Усещам се богата. Все едно съм намерила някакво огромно съкровище, което си е само мое", обяснява певицата.

И макар с таткото на дъщеря й да били повече от щастливи заедно, двамата засега не правили планове за сватба. Лора много се надявала да получи предложение за такава, но не била сигурна дали усилията за тържеството си заслужават. Певицата искала с парите, които ще отидат за венчавката, да замине на екзотичен остров, но за това първо се налагало дъщеричката й малко да поотрасне, за да може да пътува заедно с тях.

„Бракът не ми е цел. Естествено, ще се полаская, ако ми предложи. Бих се радвала да бъда булка. Но пък, като се замисля, това са много средства, хвърлени на вятъра. Защото с тези пари можем да отидем на екскурзия на някой екзотичен Доминикански остров. Ходи ми се на диво място, където да се кара сърф", обяснява русокосата фурия.

източник: Уикенд

Прочита: 5457

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ българска музика

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.