Събота, 27 Юли 2024

Рики Мартин натири гадже гей

Печат Е-мейл
10 Януари 2014

Рики Мартин и Карлос ГонзалезХомосексуалната любов на Рики Мартин и гаджето му Карлос Гонзалес приключи окончателно, съобщават медиите отвъд океана. Латиноизпълнителят и интимният му приятел се разделили заради грозна изневяра.

Слух, че Рики и финансистът имат проблеми в отношенията си, плъзна още през септември. Тогава няколко американски медии разкриха, че двамата все по-рядко са заедно. Тръгна мълва и за тайни авантюри на испанеца Карлос. Той слагал рога на певеца, а веднъж дори бил заловен от него с друг мъж на калъп в леглото.

Когато видял с очите си как му кръшка любимият, латиноизпълнителят решил да сложи край на тази връзка. Той се зарекъл да забрави за Карлос и повече да не го търси.

„Сърцето му е разбито. Рики имаше голямо доверие на гаджето си и дори смяташе да се омъжи за него, веднага щом Испания позволеше еднополовите бракове.

Изневярата беше голям шок за него", твърдят близки до певеца.

Миналата година Мартин сподели пред сп. „Венити феър", че приятелят му го подкрепя за всичко. Карлос дори помагал за отглеждането на двамата му сина Матео и Валентино. Близнаците бяха родени от сурогатна майка през август 2008 година, точно в началото на горещата любов между двамата мъже.

„Преживявам прекрасни неща с моя партньор - взаимност, разбирателство и в същото време свобода, без страх, че партньорът ми ще ме осъжда", рече Рики пред изданието.

Сега той навярно жестоко съжалява за голямото доверие, което е гласувал на мъжа си и най-вече за профуканите по него пари. За близо 6-годишната им връзка певецът похарчил няколко милиона по испанския финансист, като инвестирал в негови проекти. Вместо да донесат печалба, парите се оказали безвъзвратно загубени.

източник: Уикенд

Прочита: 4159

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните музикални звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.