Сряда, 08 Май 2024

Сциентологията развела Том Круз

Печат Е-мейл
16 Ноември 2013

Том Круз и Кейти ХолмсТом Круз най-накрая каза каква е истината за края на брака му с Кейти Холмс. Докато даваше показания за съдебно дело, холивудският актьор сподели, че третата му съпруга се развела с него, за да защити дъщеря им Сури от сциентологията.! Така де факто звездата от „Мисията невъзможна" потвърди онова, което мнозина от феновете му подозираха през цялото време.

Круз е виден член на митичната организация. Той опита да вкара там и жена си, която е католичка, но Кейти Холмс така и не повярва на сциентолозите.

Круз и третата му съпруга започнаха да се срещат през 2005-а, а се ожениха през следващата година. През 2006-а се роди и дъщеря им Сури. Бракът им изглеждаше щастлив в очите на хората до юни 2012-а, когато Кейти изненадващо напусна мъжа си. Месец по-късно тя подаде молба за развод.

Миналата година някои медии съобщиха, че Том не се е виждал с дъщеря си в продължение на 110 дни след развода. Той от своя страна веднага даде на съд изданията, които публикуваха тази информация, за 50 милиона долара. В последвалите си показания пред Темида Круз заяви, че е отговорен родител, че често говори със Сури по телефона и че никога не я е изоставял.

източник: Уикенд

Прочита: 3188

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.