Събота, 27 Юли 2024

Део става татко

Печат Е-мейл
16 Януари 2015

Део и МарианаШоуменът Деян Славчев - Део ще става баща през новата година, гласи свежа клюка в светските среди. Брадърът и екзотичната му половинка Мариана са в очакване на наследник, но още не бързат с огласяването на новината. Причината е, че влюбените се боят да не ги споходи нещастие, както много други майки във ВИП средите през последната година. Това е поводът всякак да отбягват темата за увеличаването на семейството си с още един член.

„Никой от тях не говори официално за това, но си личи по грижите, които Део полага за Мариана, а и по нейния външен вид. Тя е хубавица, но буквално разцъфна в последните седмици. Освен това все по-вече се щади, докато работи. Знаците са категорични и скоро вече няма да са тайна за никого", издават близки до двойката пред „Уикенд".

Според тях притесненията на двойката от шумотевицата около новината са свързани с неразположенията, които всяка бъдеща майка има в началото на периода. Тогава никак не е желателно да се разгласява за бременността й, понеже тялото е подложено на голям стрес и току-виж отхвърли плода. Всякакви прибързани обявления са в ущърб на младата майка, която сега трябвало да почива и да не преживява бурни емоции.

С решението да стане татко Део последва вече бившата си половинка Лора Караджова. Докато беше с нея, шоуменът все не смогваше да създаде наследник. Двамата се извиняваха с факта, че кариерата им е по-важна и няма време да гледат пеленаче. Впоследствие обаче се оказа, че не работата, а изчерпаните им чувства са ги предпазвали от опасността да създадат бебе, което да живее в разбито семейство.

Самият Део изпитва най-голям страх именно от това да не успее да съгради свое семейство. Шоуменът е израснал с грижите на майка си и пастрока си, когото губи след автомобилна катастрофа. Затова и от всичко на света най-много желае да даде здраво и щастливо детство на своето бъдещо отроче.

източник: Уикенд

Прочита: 4484

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.