Четвъртък, 23 Май 2024

Джесика Симпсън в депресия заради баща гей

Печат Е-мейл
02 Ноември 2012

Джесика СимпсънДжесика Симпсън е съсипана заради разпадащия се брак на родителите си. Певицата буквално се поболяла, след като майка й подала документи за развод. Госпожата поискала официална раздяла, защото разбрала, че мъжът й е гей.

„Всичко това се отрази доста зле на Джес, която е много лабилна напоследък. Да не говорим, че и медиите непрекъснато я нападат за килограмите, качени покрай първото й раждане", разказва дружка на изпълнителката пред сп. „Лайф енд Стаил".

Близък до семейството източник разкрил пред друго US издание, че Джо Симпсън се опитвал да спаси 34-годишния си брак по всякакви начини.Той се кълнял пред жена си, че ще се опита да се промени, за да не наранява нея и децата им. Всичките му уверения, както и срещите с брачни консултанти обаче се оказали напразни. Най-разстроена от ситуацията била Джесика. Тя виняла за разпада на семейството провинилия се свой татко. Певицата смятала, че е крайно егоистично от страна на родителя й да кръшка - при това не с жени, а с мъже. „Едва ли ще намери скоро сили да прости на баща си", убедени са в антуража на известната блондинка.

източник: Уикенд

Прочита: 2687

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.