Събота, 27 Юли 2024

Уинона Райдър обявена за гей

Печат Е-мейл
16 Ноември 2013

Уинона РайдърУинона Райдър не обича да си спомня за детството си. Като малка тя често ставала жертва на съучениците си, и то не само емоционално. Всички я подигравали за подстриганата й късо коса, мислели я за обратна.

„Бях обсебена от Бъгси Малоун и си отрязах косите много късо. Спомням си, че коридорите бяха празни и децата започнаха да крещят, че съм гей", разказва актрисата в новия брой на списание „Ви".

Пак по онова време Уинона била нападната в коридора на гимназията. Бъдещата звезда била набита и се наложило да посети доктор.

„Когато излизах от лекарския кабинет, нарочно притисках превръзката си, за да. изглежда по-драматично. Водех някакъв монолог като героиня от филм и си представях, че съм такава. Това бе моят начин да се справя със ситуацията. Вероятно съм била прекалено уплашена", разказва още за миналото си Райдър.

След побоя родителите й решават, че тя трябва да учи някъде, където атмосферата е по-поносима. Записват я в театралната консерватория в Сан франциско и точно там тя е открита за света на киното.

„Ако не беше случката в училище, нямаше да стана актриса. Невероятно е как някои неща стават в живота", обобщава холивудската звезда.

източник: Уикенд

Прочита: 3018

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.