Сряда, 01 Февруари 2023

Станишев припада в родилното, не е спал от 3 дни

Печат Е-мейл
28 Април 2011

Сергей Станишев и Моника ЙосифоваБебето на Сергей Станишев прояви характер и не се появи на очакваната дата. Наследничката на експремиера и половинката му Моника Йосифова трябваше да проплаче по Великден, но до вторник сутринта още не се беше родила.

Научи се, че таткото не е спал вече три денонощия. Сергей бил в "предродилна треска" и не можел да мигне. Той през 5 минути питал Моника има ли контракции и да тръгват ли за болницата.

В АГ-отделението, в което бившата съпруга на банкера Вецислав Йосифов е избрала да роди, пък от седмица насам вървят залагания ще припадне ли Станишев в операционната зала, след като се разбра, че той ще присъства на секциото. Повечето лекари, сестри и санитарки са категорични, че експремиерът ще колабира при вида на "касапницата", както наричат помежду си на жаргон Цезаровото сечение.

Потърсен в понеделник за горещи новини около очакваното щастливо събитие, лидерът на БСП беше лаконичен: "Когато ни се роди бебе, ще се чуе".

Моника Йосифова е бременна от Станишев. След като новината заля страната, бъдещият татко каза: "Мисля, че ще бъда много добър баща. Може би защото вече съм на 44 г. Като ти се роди бебе на 20 години, ти почти нищо не си видял още от живота, иска ти се да живееш. А сега изцяло ще се отдам на усещането да бъда баща. Чувството е невероятно! Бебето рита, когато му пускам музика... То вече чува. Чета книги на тази тема. Забелязвам, че най-много реагира на Моцарт, на Глинка - увертюрата на "Руслан и Людмила", на Чайковски - мисля, на "Полонеза".

Станишев сподели, че иска брак веднага след раждането на бебето, а Моника още не е готова за тази крачка.

източник: Шоу

Прочита: 5311

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ политиците като звезди

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.