Понеделник, 26 Февруари 2024

Годжи съсипан след смъртта на баща си

Печат Е-мейл
27 Декември 2012

Георги Милчев – ГоджиЧерна Коледа посрещна Георги Милчев - Годжи. Звездата от „Шоуто на Слави" изкара най-светлия християнски празник в пълен траур, след като само два дни по-рано погреба един от най-близките си хора в семейството - баща си Милчо. За трагичното събитие съобщи единствен най-четеният ежедневник „Всеки ден".

Възрастният човек си отишъл след тежко заболяване, което го мъчело цяла година, а лекарите така и не могли да го спасят. Колегите на музиканта издават, че той бил съсипан от новината за тежката загуба. Годжи научил за смъртта на баща си по време на репетиция за шоуто и с насълзени от скръб очи веднага заминал за родния Криводол. Слави Трифонов го пуснал да замине и дори му зачислил служебен шофьор, който да го закара, уточнява „Всеки ден".

Именно на Годжи се паднала задачата да уреди всички подробности около опелото и погребението, като едновременно с това да бъде и опора на майка си. Женицата била още по-шокирана от смъртта на съпруга си и дори била на успокоителни по време на самото погребение.

В последния си път бай Милчо, както го наричали съселяните му в Криводол, бил изпратен и от внуците си. Не е тайна, че Годжи винаги е разчитал най-много на родителите си в помощта за отглеждането на двамата си синове. Затова момчетата също страдали за дядо си и не могли да сдържат сълзите си на гробището.

източник: Уикенд

Прочита: 4134

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.