Четвъртък, 28 Септември 2023

Венета Райкова заряза болния си баща

Печат Е-мейл
06 Октомври 2012

Венета РайковаВенета Райкова изпълни с особена жестокост заканата си никога да не погледне баща си дори ако той е на смъртен одър. „Уикенд" научи, че таткото на водещата Румен е опериран в столична болница. Той не можел да се оправя сам и имал нужда от грижи, но водещата и майка й Цанка не щат и да чуят за него.

 

Сърцето на Венета дори не трепнало, като научила за състоянието на Румен. Тя заявила, че няма баща и не се вълнува от болежките на чуждия за нея човек.

Същото е отношението и на майката на мис „Горещо" Цанка. Тя още не му била простила, че преди повече от 35 години Румен я оставил да се оправя сама с малко дете на ръце и хукнал да живее с друга жена.

Въпреки че оттогава са минали много години, нито Венета, нито майка й искат да видят болния мъж или да си продумат с него. Човекът, който живее във Варна, ги търсил веднага щом пристигнал в болница в София. Според санитарките в Пета градска болница, където е опериран, няколко пъти звънял и се надявал да простят и да му помогнат.

Седмица откакто лежи в клиниката обаче, нито една от двете не го е посетила. Близките му пък не можели да дойдат от Варна, за да го гледат, и той бил съвсем сам.

В началото на престоя си Румен парадирал пред лекарите с роднинската си връзка с Венета и дори си позволил да заплашва сестрите, че лично водещата ще се разправя с тях, ако не го гледат добре. „Вие знаете ли аз кой съм, бе, какво ме подритвате?! Аз съм бащата на Венета Райкова", фукал се 60 и кусур годишният варненец. След като не получил подкрепата на известната си щерка обаче, станал тих и не продумвал с никого.

„Спихна направо и се чудим дали е от болестта, или от това, че родната му кръв се отрече от него" , коментират санитарки в Пета градска болница. Според тях отношението на Венета съсипало оперирания й баща и той нямал никакво желание да се изправи на крака.

Близки до водещата обаче са категорични, че Румен заслужава дори по-лоша реакция от блондинката и майка й, задето си позволява да им звъни след 35 години и да ги моли за прошка. Заради решението му да заживее с друга жена, когато Венета е почти бебе, тя израства без баща и опората на силно мъжко рамо. Майка й Цанка е принудена да напусне родното Попово, опозорена с малко дете на ръце, и да търси препитание и изчистване на името си в големия град. За щастие в София тя среща свестен мъж, ражда му дете и това е полубратът на Венета Стоян.

Румен пък се жени за пюбовницата си и забравя, че Венета и майка й някога са съществували. Ражда му се още една дъщеря и той никога повече не търси първото се чедо. Не присъства нито на абитуриентския бал на днешната водеща, не й звъни дори когато му се ражда внучето Патрик.

Именно това Райкова не може да прости на татко си и още преди години се зарича, че дори на смъртния му одър няма да го погледне.

Докато беше съквартирант във „ВИП Брадър" преди няколко години, тя призна голямата си болка пред цяла България и обвини новото семейство на баща си, че нарочно са го отдалечили от нея и майка й.

Тогава обаче роднините на Румен я обвиниха, че е лицемерка и всъщност тя и майка й Цанка отказвали контакт с варненеца и новото му семейство. Бабата по бащина линия на Венета разказа, че той не спирал да търси бившата си жена и щерка си, но го гонели и се криели умишлено. Каква е истината, знае единствено устатата водеща, факт е обаче, че тя цял живот се чувства наранена и изоставена от татко си и сега му го връща тъпкано.

източник: Уикенд

Прочита: 4504

Коментари (2)

...
Не харесвам Венета заради клюкарския й манталитет и липсата на класа в нея и предаването й, но не мога да я съдя, затова, че не гледа така наречения "баща". Мъжете по природа са си егоисти и безотговорни и изоставят децата си на другия родител и хукват след поредната фуста. Ами тогава претенциите за гледане да са към тази фуста.
888 , 09 октомври 2012 12:25
...
Права е ,преди време когато те са имали нужда ,той къде е бил?
киро , 10 януари 2013 16:36

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.