Събота, 27 Юли 2024

Никой не иска дома на Венета Райкова

Печат Е-мейл
03 Август 2015

Венета РайковаНикой не иска да купи 3-стайния апартамент на Венета Райкова, който миналата пролет водещата обяви за продан. Макар, че няколко агенции за недвижими имоти се нагърбили с нелеката задача да пласират жилището за 143 000 евро, мераклии така и не се появили. Накрая блондинката от Попово вдигнала ръце и се отказала от продажбата му.

Миналата пролет водещата реши да продаде апартамента си в луксозния комплекс "Каса вива" в столичния квартал "Изток". Меракът на Венета бе да го замени с къща или апартамент в Драгалевци. Въпреки че жилището с площ 94 кв. м е на втория етаж на сграда, построена през 2008 г., продава се напълно обзаведен, а комплексът разполага с басейн, вътрешна сауна, йога и медицински център, интересът към него бил нулев.

Резиденцията е под постоянно наблюдение с видеокамери, а на входа й има бариера с охранител, който допуска само собствениците или предварително заявени от тях гости. Имотите в района се продавали на средна цена от 1200 лв. кв. м и високата цена, която искала Венета отблъсквала евентуалните купувачи.

източник: Уикенд

Прочита: 11771

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.