Сряда, 24 Юли 2024

Сури Круз пак се цупи! Остана без кученце

Печат Е-мейл
19 Юли 2012

 В новия дом на Сури Круз домашните любимци май са забранени. 6-годишната звезда обаче доста се нацупи, след като Кейти Холмс й отказа кученце.

Майка и дъщеря бяха хванати от папараци докато пазаруват в магазин в Лос Анджелис. Погледът на малката чаровница обаче бе прикован в симпатично кученце.

За жалост Кейти остана непреклонна относно потенциалния домашен любимец. И въпреки цялото цупене и сълзите, Сури трябваше да се задоволи с плюшените играчки, които има.

Прочита: 2817

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.