Събота, 22 Юни 2024

Секси маскирана мацка обикаля улиците на китайската столица и дарява бездомните хора с подаръци и топли дрехи

Печат Е-мейл
25 Януари 2012

 На нас ни потекоха и изтекоха лигите по суперсекси мадамата, която се маскира като супергерой и помага на бездомните в Пекин. Облечена в провокативни черни одежди и с невероятно деколте, маскираната самарянка обикаля улиците на китайската столица и дарява бездомните хора с подаръци и топли дрехи.

Чаровната героиня се е назовала Chinese Redbud Woman, или Жената див рожков, нещо като Жената котка и Отровната Айви в едно, но много по-истинска и секси и от двете. Първата - героична акция е била на Коледа в края на миналата година, когато е помогнала на бездомен човек пред книжарница и на други двама в метрото.

Според китайската медия Sichuan Online мацката е обявила плановете си в Twitter, където за няколко минути е събрала над 7000 последователи. В същата социална мрежа се вихри и онлайн дебат за това дали дейността на тази изкусителна маскирана отмъстителка заслужава похвала, или по-скоро наказание. Критици или поддръжници обаче, всички последователи на Жената див рожков в twitter смятат, че одеждите - са твърде леки за зимата.

Ние нищо нередно не виждаме в нейните одежди, дори ги намираме за твърде прикриващи, но девойката все пак е супергерой и трябва да крие самоличността си. Надяваме се обаче, че тя ще продължи дейността си и когато дойде лятото ще ни зарадва с малко по-оскъдни дрешки, които да стоплят и нашите бездомни сърца.

Прочита: 3349

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ любопитни новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.