Четвъртък, 23 Май 2024

Евтините бижута и играчките от сексшопа са най-нежеланите подаръци

Печат Е-мейл
07 Март 2012

 Повечето жени са изключително критични към подаръците, които получават от своите партньори по случай Международния ден на жената - 8 март. Това показват данните от проучване на портала "Суперджоб.ру".

Почти две трети от анкетираните дами /58%/ не биха желали да получат евтини бижута. На второ място сред неуместните подаръци са играчките от сексшопа, които 42% от дамите определят като пошли.

Сувенирите също не са на мода за 38%. Битовата техника и кухненските уреди не са желани от 18% от участничките в изследването. Още 13% не харесват бельото, а абонаментът за фитнес клуб ще обиди 12% от жените.

Само 5% от дамите биха се зарадвали на всеки подарък. "Всеки подарък е внимание, а всяко внимание е много приятно", смятат те.

Прочита: 4433

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ интересни лайфстайл новини

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.