Събота, 27 Юли 2024

Какво да правите и какво не след първата среща

Печат Е-мейл
30 Март 2012

 Не са най-якото нещо първите срещи, но все отнякъде трябва да се започне. В случай че тази среща се окаже пълен провал и изобщо не сте очаровани от дамата, можете спокойно да продължите напред - към следващата първа среща с друга жена. Ако обаче мадамата ви се е сторила суперготина и определено си умирате да я видите отново, вижте какво е добре да правите и какво не.

Няма определен срок, в който трябва да й се обадите

Да изчакате ли един ден? Или една седмица? Има ли някаква задача, отговорът на която да показва кога е най-добре да се обадите на мадамата, с която сте били на среща? Не. Направете това, което смятате за добре. О, да, за малко да забравим - под обаждане имаме предвид да й напишете съобщение.

Не приемайте първата среща само като преход към втората

Без значение как е минала първата среща, ако прекалено много настоявате за втора, това няма да свърши добре. Отнасяйте се към първата среща като време, което можете да прекарате приятно с тази жена, без значение дали ще се видите в два поредни дни или през две седмици. По този начин нещата между вас ще се случат по-нормално, без излишно напрежение и без някой да се чувства притиснат.

Помнете, че повечето хора мразят директната конфронтация

Това означава, че дори и тя да ви е отрязала, може и да не го разберете известно време. Може и да не получите дори съобщение, което да ви подскаже, че вече не сте в играта.

Не бъдете гадняр...

...като постъпите с жената по същия начин, т.е. като не й се обадите повече и чакате сама да се сети, че втора среща няма да има. Просто й направете комплимент, кажете й, че цените качествата й, но обяснете, че не мислите, че между вас ще се получи.

Не изстрелвайте всички патрони наведнъж

Много мъже прибързват и искат да направят всичко, за което са чели или което са гледали във филмите на първата среща с жена. Няма нужда да поръчвате скъпа вечеря, да падате на колене, да криете пръстен в шампанското и т.н. при първия път, когато жена се съгласи да вечеря с вас. Защото най-вероятно ще я накарате да избяга ужасена.

Нека втората среща бъде по-различна от първата

Ако първия път, когато сте се срещнали с дамата, сте пили кафе, то сега я заведете на ресторант или на разходка в парка. Важното е да не правите едно и също и на двете срещи, защото мадамата като нищо ще си помисли, че нямате и капка въображение. Оставете това за след сватбата.

Прочита: 5762

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ света на любовта

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.