Събота, 27 Юли 2024

Дженифър Лорънс цъфнала по прашки пред Копола

Печат Е-мейл
22 Май 2016

Дженифър ЛорънсДженифър Лорънс има един много унизителен епизод в биографията си, за който продължава да се сеща с натежало сърце. Преди години звездата се спъна по червения килим на „Оскарите“, но това е нищо в сравнение с факта, че е развяла гол задник пред режисьора Франсис Форд Копола.

Епизодът се разиграл, когато Дженифър била още съвсем млада актриса. Още тогава явно не й вървяло с тоалети, защото редовно оставала без част от тях.

„Всички си мислят, че са станали свидетели на най-срамния момент в живота ми, но тези две истории са по-шокиращи. Започнах да вървя към Копола и се усетих, че съм боса. Казах си: „Вероятно той няма да забележи“. Та вървя аз към него боса и му казвам: „О, аз съм Ваш много голям фен“. Представих му се пред цялата маса с думите: „Аз съм Дженифър Лорънс“. Никой не знаеше коя съм. После се запътих към моята маса и осъзнах, че роклята ми се е разкопчала и прашките ми изцяло се виждат. Вървя си боса и целият ми задник е навън, а си мислех, че липсата на обувки е най-големият ми проблем“, сподели Дженифър.

Блондинката се изложила и пред друг свой любим киноветеран – Харисън Форд. Той само я изгледал недоумяващ, когато младата звезда се опитала да се натресе на масата му. „На едно събитие видях Харисън Форд и си казах: „Всичко ще е наред, ние сме колеги“. Приближих се към него и започнах да танцувам като идиот и цялата маса затихна. Осъзнах, че никой не знае коя съм всъщност, затова се обърнах засрамено и се запътих към друга маса“, разказа носителката на „Оскар“.

източник: Уикенд

Прочита: 3303

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.