Неделя, 11 Юни 2023

Джъстин Тимбърлейк награби Джесика на мач

Печат Е-мейл
15 Май 2012

Джесика Бийл и Джъстин ТимбърлейкИграта на Лос Анджелис Лейкърс изглежда бе последното нещо, което вълнуваше Джъстин Тимбърлейк и гаджето му Джесика Бийл на мача вчера.

Двойката така и не успя да види много от срещата, тъй като бе заета непрекъснато да се целува.

Фотографи хванаха влюбените годеници да се натискат доста страстно на първите редове в залата. Джъстин и Джесика дотолкова се увлякоха, че привлякоха вниманието на всички.

Въпреки укорителните погледи на останалите зрители, двамата не се отделиха един от друг през цялата вечер. И независимо от подмятанията на съседите си да си вземат стая, останаха до края на мача.

Прочита: 2243

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.