Петък, 22 Септември 2023

Джъстин Тимбърлейк кръшка

Печат Е-мейл
17 Април 2013

Джъстин Тимбърлейк и Джесика БийлДжъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл вдигнаха пищна сватба за почти пет милиона долара миналата година, но днес вероятно съжаляват, че са били толкова разточителни. Семейният им живот куца и нищо чудно в най-скоро време двамата да потърсят отново свободата си. Холивудските хроникьори все по-упорито предричат развод, а като причина за евентуалната раздяла посочват изневярата.

В последните няколко месеца двойката рядко се появява заедно. Официалното обяснение за това е, че Джъстин е затънал до уши в работа покрай поредния си албум. Мълвата обаче донася, че Тимбърлейк използва служебните си ангажименти само като претекст да не бъде с жена си. При всеки възможен случай той й се извинявал, че ще работи до късно, и я оставял сама в дома им.

На Джесика започнало да и омръзва от номерата му и сериозно обмисляла възможността да го изостави. Тя не само се чувствала пренебрегната, но и имала подозрения, че съпругът й отново кръшка. Бийл се съмнявала, че Тимбърлейк се заиграва със своя колежка, и това я докарвало до истерия.

„Тя чувства, че Джъстин съвсем я е забравил. Надяваше се, че сватбата ще го направи по-нежен, но това не се случи. Във връзката им липсва всякаква романтика", свидетелства човек от антуража на двойката.

Тимбърлейк и жена му и друг път са изживявали криза в отношенията си. Преди да стигнат до венчило, звездите бяха гаджета близо 5 години, но почти всяко лято се разделяха за по няколко месеца. Тогава дойдоха и признанията на сексапилната актриса Оливия Мън, която разкри пред пресата, че с Джъстин редовно мачкали чаршафите, докато той уж бил годеник на Джесика. Мамената половинка обаче преглътна и прости изневярата, като постави ултиматум повече да не се повтаря.

източник: Уикенд

Прочита: 3311

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.