Събота, 27 Юли 2024

Арни се подмазва на жена си

Печат Е-мейл
06 Октомври 2012

Арнолд ШварценегерТерминатора притеснен за парите си, пак налита на млади мацки

Екшън звездата и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер горко съжалява за изневерите си с различни жени. Миналата година около името на Арни избухна грандиозен скандал, който го уличи като баща на незаконен син. Оттогава актьорът живее разделен с половинката си Мария Шрайвър.

В последните месеци Терминатора е премислил поведението си и смята да се опита да върне доверието на жена си в себе си. Той помолил Мария да му прости и да го приеме отново в дома си.

Арни искал тя да се върне при него заедно с децата и отново да бъдат щастливо и задружно семейство.

Любопитно е, че решението на Шварценегер да се извини на половинката си и да я помоли за прошка идва точно по време на преговорите за предстоящ развод.

Бившият губернатор на Калифорния все още не е изгубил надежда, че ще се помири с майката на четирите си законни деца, въпреки че засега тя не е особено отзивчива

„Арнолд е много стиснат спрямо Мария и децата, което е странно, като се има предвид какво е направил. Той третира развода си като бизнес сделка. Иска да остави колкото се може повече за себе си и нищо чудно това помиряване да е само с такава цел", нищят приближени до бившия политик. В момента Арнолд очаква печалби от своята нова автобиография „Зов за завръщане: Моята невероятна, истинска история на живота", в която се описва голяма част от брака му с Мария. В книгата той признава, че аферата му е била най-глупавото нещо, което някога е правил и ужасно съжалява за болката, която е причинил на близките си.

В същото време обаче, ако се вярва на клюкарски издания, Терминатора никак не е прекратил връзките си с жени. Нещо повече, той дори признал, че никак не го привличат жени над 40, а си пада по свежи момичета на възрастта на голямата му щерка Катрин, която скоро ще навърши 23.

източник: Уикенд

Прочита: 2536

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ световните звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.