Понеделник, 27 Май 2024

Скандали тресат „Гласът на България“

Печат Е-мейл
15 Февруари 2013

Преслава и ВикторияНапрежение между съдиите в музикалното шоу „Гласът на България" ги е разделило на отбори, научи „Уикенд". Според мълвата враждата била най-вече между двете дами - Виктория и Преслава. Нетърпимостта между тях ескалирала по време на кастингите, които се проведоха из цяла България, но все още не е достигнала кулминацията си.

Миролюбивият Миро гледал да не обръща внимание на разправиите и се опитвал да потушава напрежението. Ветеранът Данчо Караджов симпатизирал повече на Преслава и държал на дистанция Виктория. Вокалистката на „Мастило" демонстративно му говорела на вие заради първия епизод на шоуто, когато фронтменът на „Сигнал", без да иска, я злепоставил. Виктория се изцелила по адрес на една от участничките, че пее с фалцет, а легендарният музикант я скастрил, че фалцет е мъжки глас, а не женски.

Миро пък трогна публиката с признанието си, че от дете е мечтал да се занимава с музика. Произхождал от обикновено семейство на строител и касиерка, затова родителите му теглили заем, за да му купят пиано. Майка му и баща му дълго изплащали така мечтания от него инструмент, а Миро се заклел един ден да им изплати многократно инвестицията.

източник: Уикенд

Прочита: 4102

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.