Понеделник, 26 Февруари 2024

Преслава разкри сензационно: Писано ми е да си остана стара мома

Печат Е-мейл
19 Октомври 2015

ПреславаПреслава направила първите си крачки в шоубизнеса като статист. Това се разбра при гостуването й в предаването "Комбина". Водещата Галя Щърбева и Лора Крумова я изненадаха с кадри от стар клип на Милко Калайджиев, в който добричлийката се изявява не като певица, а като танцьорка.

Преслава е участвала като статист не само във видеоклипа към парчето "Дръж ме да не падна". Преди да се превърне в звезда, тя денсила в още две екранизации на Милко – тези към песните „Танцувай с мен“ и „Не от­казвам на жена“. Всичките са снимани през 2003-та. Последните две по всяка вероятност са реализира­ни и в един ден, тъй като няма промяна в тоалета на Преслава. И в единия, и в другия клип тя се кълчоти, пременена в дънкова пола и син потник.

Преслава се чуди как тази част от биографията й е останала в тайна досега. Самият Милко не е споменавал никъде за това, за да не я резили.

"Бях много щастлива, че получих покана да се снимам в клип", връща лентата на спомените си певицата. В онзи период тя била едва на 19.

Още щом се запознал с нея, Калайджиев й предложил помощ – да я уреди в "Пайнер". Петя, както е истинското име на добричлийката, обаче не жадувала за звездна кариера. Била много влюбена в тогавашното си гадже Асен и не искала да рискува връзката им. Но да е статист в клиповете не отказала.

За това, как съдбата я е срещнала с откривателя й за шоубизнеса, мустакатият певец от Свиленград неведнъж е разказвал: "Работех с музиканти от Добрич, които не спираха да ми говорят за малката Петя. Викам "Дайте я". "Ама тя е в девети клас, не може, трябва да завърши училище". И чак когато една от моите три певици реши да замине за Дубай, ми я доведоха - беше май, предстоеше й абитуриентски бал. Трябваше да научи гръцки песни за да започне веднага с нас. Е, няма такова учене! Певиците, с които съм работил, все си четяха текстовете, докато пеят. А това момиче не спеше, докато не наизусти всичко. Лягаше си със слушалките, ще се удуши с кабелите, но ще пее, без да гледа лист! Много амбициозна е, освен че има страхотен глас. Това ме накара да я задържа няколко дуета. А когато трябваше да иде в Добрич за бала си, бузукарят я закара и я изчака, за да я върне".

Съвместните си песни с Преслава "Нежен рекет" и "Раздвоени" Милко Калайджиев реализирал година след изявата й като статистка в неговите клипове. Тогава тя имала червена коса, носела диоптрични очила и била леко пълничка.

Впоследствие Петя проявила същия инат и дисциплина в свалянето на килограми, както при зубренето на гръцките парчета, разправя Милко подробности от миналото на протежето си.

Към днешна дата Преслава е на 31 години и няма мъж до себе си. След поредица катаклизми в любовния й живот тя е на път да остане стара мома. Певицата обаче не вини професията си за провала на връзките си.

"Не ми е било писано.... Каквото ти е предначертано, това става. Не смятам, че като съм Преслава, някой ще бъде с мен заради известността ми", вдига рамене хитовата изпълнителка. Тя все пак още не е загубила окончателно надежда, че ще срещне мъжа на живота си, дори си е изградила идеал какъв трябва да е той.

"Искам да има за какво да си говорим, когато сме заедно. Да е човек, с когото да израсна по някакъв начин, да науча нещо от него. Да има химия... "

От изложеното дотук никой не бива да си вади извода, че певицата страда, задето все още не се е задомила. Харесва си й свободата на неомъжена жена, възможността постоянно да е по купони, без да се съобразява с никого.

"Имам нужда от емоция, да се забавлявам, да не си утежнявам живота с някакви неща. Достатъчно е, че в главата ми се борят какви ли не страхове. Затова търся лекото, приятното забавлението", обяснява хитовата пайнерка.

източник: Уикенд

Прочита: 20153

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.