Понеделник, 27 Май 2024

Мариан Бачев се фука с айфон от Слави

Печат Е-мейл
12 Юли 2013

Мариан БачевБачев, който във всяка актьорска вечер в „Шоуто на Слави" се превъплъщава в женски образи, се фука с нов айфон, последен писък на техниката, научи „Уикенд".

Вече 6 години, откакто е в екипа на предаването, Бачев се чувствал в сянката на талантливите си колеги, които са любимци на Дългия - Виктор Калев и Краси Радков. Затова Слави решил да използва 37-ия рожден ден на Мариан, за да му засвидетелства признанието си. Трифонов броил 900 лв. на една от балерините си и я изпратил да купи един Apple iPhone 4S за рожденика.

Когато получил подаръка, Бачев откачил от радост.

Той побързал да се похвали на всичките си приятели и да подразни колегите си с жеста, който му направил Трифонов. Шоуменът е известен с пословичната си стиснатост, но многократно е развързвал кесията си, когато става въпрос за подчинените му. Преди няколко години Слави подарил маркова китара уникат на баскитариста си Годжи.

източник: Уикенд

Прочита: 6501

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ български звезди от екрана

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.