Събота, 27 Юли 2024

Алисия пак се гаври с Николета

Печат Е-мейл
22 Декември 2013

Алисия, Валери и НиколетаДни преди Коледа Алисия готви гаден подарък за баджаначката си Николета Лозанова. Дарът е песен, посветена на раздялата на плеймейтката с Валери Божинов. Парчето е с работно заглавие „Добре дошла!".

За да не са съвсем очевидни плановете й да вбеси Николета, миналия уикенд Алисия оповести във фейсбук, че се нуждае от съдействието на феновете си. Звездата от Вакарел помоли почитателите си дай помогнат да избере коя песен да запише. Двоумяла се била между „Пак съм тук“ и „Добре дошла! “.

За улеснение певицата публикува и двата текста.

Първото парче е за споделената и щастлива любов, а второто съмнително напомня за любовния триъгълник Алисия – Николета – Валери Божинов. Впрочем ето точно за какво се пее там:

Казах ти, че е верен, мила, той на стила си -
беше с мен, нато се влюби в теб и... ето как
взе ти ролята на
друга някоя.
И по темата слушай ме сега:
В списъка на бивши
те добре дошла!
Казах ти: „не бързай",
 като ми се смя. Сега... смея се аз! В списъка на бившите му
си след мен. Удобно ли ти е на
място две? Как обърна се обаче -ти си тази, дето
плаче.

„Добре дошла! " не е първото парче, с което Алисия се опитва да дразни Николета. Подобна цел тя преследваше и с песента „На кръгъл час", премиерата на която също бе на празник - миналогодишния рожден ден на плеймейтката.

За незапознатите с панаирите на Валери Божинов и жените му ще припомним, че той първо бе интимен с изпълнителката на „Ара". Тя му роди син, а после някогашният национал се ожени за Лозанова. Тя също забременя от него, в резултат на което се пръкна дъщеричката им Никол. Понастоящем и Николета е бивша на футболиста, след като бе натирена заради системни изневери.

източник: Уикенд

Прочита: 16508

Коментари (0)

Напиши коментар

по-малък | по-голям
security image
Моля въведете показаните символи

busy
 

Най-четено ∙ чалга изпълнители

Случайна снимка

Реклама Долу

Стани Приятел

Вие сте с Интернет Екплорър 6 (IE6).

Вашият браузър трябва да бъде актуализиран до версия 8, за да може да ползвате цялата функционалност на сайта.

Защо да актуализирам браузъра до 8? Майкрософт създаде Интернет Експлорър от начало, с по-добра сигурност, нови възможности и изцяло нов интерфейс. Голяма част от тези промени са направени благодарение на милиони потребители, които са тествали предварителната версия на новия браузър. Най-съществената причина за актуализация е подобрената сигурност. Интернет днес не е това, което беше преди пет години. В момента има опасности, които просто не съществуваха пред 2001-ва година, когато е създадена шестата версия на браузера. Интернет екплорер 8 прави сърфирането в мрежата фундаментално по-безопасно чрез предлаганата защита срещу вируси, шпионски програми и други онлайн рискове.

Свалете безплатно като посетите страницата на Интернет Екплорър 8.